GoedIn Vastgoed is een kleine eigentijdse dienstverlener die zich primair richt op het ontzorgen van haar klanten. Dit gebeurt door persoonlijk advies en begeleiding van (potentiële) vastgoedbeleggers, ondernemers, (semi)-overheden en publieke organisaties. GoedIn Vastgoed werkt op een betrouwbare en transparante wijze. Het doel is om een partner te zijn bij alle vastgoedvraagstukken. Hierbij werkt GoedIn regelmatig samen met andere professionals, waaronder JustBraam.

Huisvesting.

Op zoek naar een nieuw bedrijfspand? GoedIn Vastgoed biedt het totaalplaatje van brainstormfase tot het moment van de sleuteloverdracht.

GoedIn vindt wat u zoekt! Met een uniek huisvestingsconcept heeft GoedIn Vastgoed reeds diverse opdrachtgevers begeleid. Het concept is transparant en eenvoudig en gebaseerd op een gefaseerde aanpak. 

De basis wordt gelegd met een huisvestingsadvies, waarin de focus ligt op de wensen van de klant en de haalbaarheid van de plannen. Als u als klant besluit om de plannen verder uit te gaan werken begeleidt GoedIn Vastgoed u graag. Bijvoorbeeld in de zoektocht naar beschikbare panden op de gewenste locatie(s). Door het opstellen van een longlist en/of shortlist komt u een stap dichter bij de gewenste locatie. Op het moment dat de keuze gemaakt is breekt de laatste fase aan. GoedIn Vastgoed kan u begeleiden bij de onderhandelingen en het afronden van de transactie tot en met de sleuteloverdracht

3small
4

Begeleiding bij aan- en verkoop.

Zoekt u begeleiding bij het kopen of verkopen van vastgoed? Wilt u kopen of verkopen via een vastgoedveiling? GoedIn Vastgoed is uw partner!

Met een trackrecord van meer dan 250 transacties door heel Nederland is GoedIn Vastgoed een ervaren begeleider van vastgoedtransacties. Iedere samenwerking is maatwerk. Samen bepalen we de strategie en de mate van uitbesteding. Het doel van GoedIn Vastgoed is om u te ontzorgen waar gewenst.

Recente opdrachten.

Mooie Boules 4 1

Mooie Boules

Voor het zeer succesvolle horeca-concept Mooie Boules (www.mooieboules.nl) zijn wij op zoek naar nieuwe locaties, waarbij wij ook adviseren en bemiddelen bij de aanhuur van de panden.

Over Mooie Boules
“Wat ooit begon als jeu de boules toernooi tussen vrienden, groeide snel uit tot het succesvolle concept Mooie Boules. Deze indoor jeu de boules food-hal is al sinds de opening in 2018 een regelrecht succes. Mooie Boules is de grote-mensen-speeltuin voor vrienden, collega’s of familie waar drinken, vertier en lol samenkomen.”

Mooie Boules Logo
Veiling

Veilingaankoop ontwikkellocatie professionele belegger

Begeleiding particuliere belegger bij veilingaankoop van een ontwikkelobject. Door de ruime ervaring bij aankopen op een vastgoedveiling heeft GoedIn Vastgoed voor deze klant het zo vurig gewenste kavel kunnen bemachtigen.

takafumi yamashita 1230765 unsplash 1024x683

Buildings that Matter

Buidings that Matter, onderdeel van Powered by Meaning, (www.poweredbymeaning.com) adviseren wij bij de planvorming en het vinden van gebouwen en locaties, in onder meer Almere, Amsterdam en Utrecht, om deze te transformeren naar Groene Hotspots en Ecosystemen met de focus op impactvol ondernemen, circulariteit, duurzaamheid en inclusiviteit.

images
6

De ondernemer.

Ik ben Erik Golverdingen, de enthousiaste oprichter van GoedIn Vastgoed. Na 14 jaar bank- en vastgoedervaring was het eind 2018 tijd me verder te gaan ontwikkelen als ondernemer. De markt en de werkzaamheden behoren behalve tot mijn expertise ook echt tot mijn passie. Plezier en enthousiasme dat ik inzet om klanten te bedienen, te verrassen en te enthousiasmeren!

Een keer vrijblijvend kennismaken of sparren? Neem vooral contact met me op!