GoedIn Interim ontzorgt en verbindt. GoedIn Interim biedt flexibele oplossingen voor uw organisatie. Met ruime kennis en ervaring op het gebied van hypotheken, due dilligence en (vastgoed)management is GoedIn Interim in staat om uiteenlopende opdrachtgevers zoals banken, investeerders (private equity) en vastgoedbeleggers van kennis en expertise te voorzien. Benieuwd naar de mogelijkheden?

7

Interim positie?

Bent u op zoek naar een tijdelijke oplossing voor de invulling van een rol binnen uw organisatie? GoedIn Interim beschikt over een ruim netwerk aan (vastgoed)professionals en is part-time beschikbaar voor (project) rollen binnen commercieel vastgoed, asset management, banken en private equity.

Rollen die GoedIn Interim onder andere interim invult:

  • Vastgoedmanager
  • Assetmanager
  • Business Consultant
  • Specialist Bijzonder Beheer

Projecten en due diligence onderzoeken.

Ook voor projectrollen is GoedIn Interim uw partner met ruime ervaring bij de aankoop van vastgoed- en lening portfolio’s door private equity investeerders en banken. Denkt u hierbij bijvoorbeeld eens aan het waarderen van portefeuilles en het verrichten on site-onderzoek. Daarnaast kan het opzetten of aanpassen van een (vastgoed)organisatie voor een interessante match zorgen.

8b

Opdrachtgevers.

logo rabobank
0

De ondernemer.

Met de focus op vastgoed, financieren en trouble shooting is Erik Golverdingen ruim 14 jaar actief geweest binnen de vastgoedmarkt, het bankwezen en de overheid. De diverse rollen hebben bijgedragen aan het opbouwen van brede expertise. De dynamiek van het inzetten van kennis en ervaring in een steeds wisselende omgeving vormt de driver voor zijn enthousiasme en de energie die hij in zijn werkomgeving brengt. Aanpassen aan nieuwe collega’s, werkomgeving en de systemen zijn puzzelstukjes die vaak snel in elkaar passen. Daarnaast heeft Erik een sterk netwerk opgebouwd binnen zijn vakgebied dat hij graag inzet voor interessante samenwerkingsverbanden.

6